Barion Pixel Specificaţii soluţie - SeeMe
Aici poţi căuta printre articole.

Specificaţii soluţie

Aici poţi citi despre informaţiile necesare pentru cunoaşterea completă a sistemului SeeMe. Toate funcţiile sunt prezentate detailat şi cu exemple ca să înveţi cât mai uşor să foloseşti SeeMe.

Aruncă o privire în jur şi dacă nu găseşti răspunsul căutat, contactează-ne ca să te putem ajuta.

SeeMe SMS Gateway îţi oferă conexiunea în mai multe formate pentru automatizarea trimiterii de SMS. Poate fi integrat uşor în doar 5 minute, împreună cu funcţia de interogare a soldului.

Mai mult

Cu ajutorul SeeMe SMS Gateway poţi trimite mesaje şi din linia de comandă, chiar cu o singură linie tastată.

Mai mult

Această funcţie am creat ca să uşurăm munca şi să economisim bani pentru tine. Bineînţeles în orice caz tu decizi dacă vrei să foloseşti sau nu.

Mai mult

Acceptă SMS-uri pe numărul de telefon pentru recepţionare sau prefix de SMS prin SeeMe Gateway. Mesajele vor fi automat transmise pe adresa ta de URL setată.

Mai mult

Nu ştii ce înseamnă mesajele de stare primite după trimitere de SMS? Mai jos îţi explicăm detailat la ce te poţi aştepta.

Mai mult

Aici găseşti operatorii care nu suportă expeditorii individuali, adică trimiterea mesajelor cu un expeditor de SMS dinamic.

Mai mult

Aici găseşti parametrii pe care le poţi folosi în SeeMe SMS Gateway.

Mai mult

Pentru recepţionare SMS poţi folosi un număr comun pe bază de prefix sau un număr de telefon dedicat, numai al tău. Îţi explicăm diferenţele, decizia este a ta!

Mai mult

Poţi cere un raport de livrare despre mesajele trimise prin SeeMe SMS Gateway cu ajutorul serviciului callback de SeeMe SMS Gateway.

Mai mult

Aici găseşti codurile de stare care pot să apară în răspunsurile SeeMe SMS Gateway. Dacă ceva nu este în regulă, cu ajutorul acestei liste poţi găsi soluţia.

Mai mult