Barion Pixel SMS Gateway - SeeMe
TourSubTitle

SeeMe SMS Gateway Api România

Doreşti să automatizezi trimiterea de SMS? Nu există o soluţie(SMS api) mai simplă la un preţ atât de bun. Ai nevoie doar de SMS Gateway API şi un coleg developer.
 
 

SMS Gateway în locul serverului de SMS

Ai mai multe posibilităţi pentru a timite SMS-uri de pe web folosind sms api. De exemplu, poţi cumpăra un SMS server, pe care-l vei opera dintr-o cameră de server cu costuri mari, pe lângă care vei plăti şi costurile cartelei lente SIM. Sau, poţi folosi serviciul nostru de SMS Gateway API în doar 5 minute. Decizia este în mâinile tale!

SMS Gateway în locul serverului de SMS
 
Nu poate fi mai simplu

Nu poate fi mai simplu

Unul dintre clienţii noştri a integrat trimiterea de SMS online în propriul program de facturare în doar câteva minute. În documentaţia SMS Gateway API le găseşti toate informaţiile necesare, sunt incluse mai multe coduri de exemplu (PHP, shell script), iar dacă totuşi ai avea întrebări, îţi stăm la dispoziţie!

 

HTTP sau SMPP? Poţi alege!

Serviciul nostru este disponibil şi pentru protocolul popular de HTTP, şi pentru SMPP, decizia este a ta. Tu poţi alege şi formatul: JSON, XML, String - noi îţi oferim ce ne ceri.

HTTP sau SMPP? Poţi alege!
 
Securitatea de întreprindere

Securitatea de întreprindere

Toate tehnologiile şi soluţii posibile sunt aplicate pentru securitatea trimiterilor de SMS: SSL, IP filtering, autentificare codată, VPN, server securizat, certificare ISO, şi câteva ingrediente secrete. Rezultatele noastre sunt justificate de satisfacţia societăţilor financiare şi organizaţilor publice care au profitat de serviciile noastre.

 

Mai mulţi iepuri dintr-o împuşcătură

Ne place lucrurile eficiente. O conexiune de SeeMe SMS Gateway API îţi rezolvă toate nevoile tale: trimitere şi primire de SMS, rapoarte instante de statut, acoperire internationala de SMS, management de credite. Vrei sâ încerci? Trimite câteva mesaje pe contul nostru.

Mai mulţi iepuri dintr-o împuşcătură