Barion Pixel SMS játék és promóció - SeeMe
TourSubTitle

SMS promóció és nyereményjáték

SMS promócióval valódi, közvetlen kapcsolatot építhetsz ügyfeleiddel, vásárlóiddal, de ha biztosan el akarsz érni mindenkit, lehet, hogy ennél egy kicsit több kell. Nekünk egyik sem gond.
 
 

Miért SMS promóció?

Az SMS promóció izgalmas élmény a vásárlóidnak, felpörgeti az eladásaidat, növeli a lojalitást, ráadásul nálunk mindent online követhetsz. Fogalmazd meg céljaidat, mi kidolgozzuk a leghatékonyabb játéklogikát, és ha szeretnéd, egészen a közjegyzős sorsolásig átvállaljuk a teljes lebonyolítást.
Kérj egyedi ajánlatot!

Miért SMS promóció?
 

Miért a SeeMe?

Régi motorosok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy épül fel egy SMS promóció az elejétől a végéig. Nálunk nem fognak meglepetések érni, hiszen tapasztalt csapatunk és sokat próbált rendszerünk könnyen megoldja az elképzeléseidet, legyen az speciális automatizmus vagy egyedi játéklogika.

Miért a SeeMe?
 

Web és social media

További felületek bevetése megsokszorozza az SMS promóció hatékonyságát. Konverzióid számát jelentősen növelheted egyedi igényeid szerint elkészített microsite vagy Facebook megjelenéssel, hogy tényleg mindenkit elérj. Természetesen a már jól megszokott minőségről itt sem kell lemondanod.
Kérj egyedi ajánlatot vagy tudj meg többet!

Web és social media
 

Minden egy helyen - all in one

A SeeMe komplex megoldást kínál, hiszen nálunk egyszerre tudsz kapcsolatba lépni a vásárlóiddal SMS-ben és online felületen egyaránt. A webes felületekkel kiegészített SMS promóciók során a közös adatbázis és adminisztrációs felület gondoskodik a transzparens működésről és az instant riportokról. Nálunk mindent látsz, egy helyen.

Minden egy helyen - all in one
 

Építs adatbázist, könnyedén

Az SMS promóciók és nyereményjátékok során az adatvédelmi törvényeknek teljes mértékben megfelelő, kizárólag aktív ügyfeleket tartalmazó, a terméket és a szolgáltatást már kipróbált vásárlók adataiból (név, lakcím, e-mail és mobiltelefon) építhetsz fel saját adatbázist. Könnyedén.
Kérj ajánlatot promóció szervezésre!

Web és social media