Barion Pixel 28 millió karácsonyi SMS 2012 év végén - SeeMe

28 millió karácsonyi SMS 2012 év végén

Ugyan évről évre csökken az SMS-ben küldött karácsonyi jókívánságok száma a lakosság körében, de még így is az SMS küldés a legnépszerűbb csatorna ebben az időszakban is.

A lakossági SMS küldés csökkenő tendenciájával szemben az üzleti, tömeges SMS küldés mutatói továbbra is dinamikusan növekedést mutatnak, hiszen egyre többen ismerik fel az SMS küldés mára megkerülhetetlen szerepét az üzleti kommunikációban.

2012-ben a következőképpen alakultak a lakosság által küldött karácsonyi SMS üzenetek:

A T-Mobile és a Telenor ügyfelei 10-10 milllió, a Vodafone ügyfelei pedig 8 millió SMS-t küldtek a jeles alkalomból. Ez összesen 28 millió SMS üzenet, vagyis előfizetőnként közel 3 db SMS küldés a karácsonyi időszakban. A Vodafone közlése szerint a legnagyobb forgalmat - ahogy hosszú évek óta hagyományosan mindig - most is december 24-e hozta, amikor közel 4,5 millió karácsonyi rövid szöveges üzenetet írtak meg a cég ügyfelei.

Ahogy a másik két szolgáltatónál, úgy a 70-es hálózatban is csökkent a perszonális sms-ek mennyisége - mégpedig itt 12 százalékkal (az elmúlt évhez képest), ami nagyon hasonló a másik két szolgáltató által közölt visszaesés mértékéhez.

Nem használsz még SMS kommunikációt? Akkor itt az ideje, hogy regisztrálj és megtapasztald a megtérülés legújabb magaslatait!

We will tell your all the secrets!
I accept the Terms and Privacy